SMS Avantura

Ni lahko biti sam, mi je nekoč govorila sestra mojega dedka, moja stara teta,  pa je nikoli nisem prav resno jemala. Enostavno nisem razmišljala o tem, ker mi ni bilo treba. Imela sem moža, ki sem ga ljubila in bi dala roko v ogenj da tudi on mene ljubi, in da nikoli nikoli ne bo pogledal druge, da mi bo vedno stal ob strani meni in najinim otrokom. Nekako preveč sem se zanašala na to. Preveč časa sem prebila v službi in se trudila, da bi si lahko privoščili še to in se ono, se kak izlet. Še kaj več in ne samo golo preživetje in to mi je tudi uspelo. V službi sem napredovala zaradi zagnanosti in delavnosti, vse je šlo kot po maslu dokler nekega jutra nisem  ugotovila, da se v postelji prebujam sama. Da moj mož spi na kavču sem pomislila,  ampak ni bilo tako, enostavno ni ga bilo doma. In potem klic, da ne more več, da potrebuje žensko, ki ima čas zanj in jo je očitno tudi našel. Saj ga niti obsojala nisem, samo tako zelo osamljena sem bila.


Zdaj sem razumela, kaj je mislila stara teta, res ni lahko biti sam. Ko sem tako nekega jutra pila kavico v kuhinji, sama kot vedno, sem zraven iskala po netu. Saj še sama ne vem, kaj sem iskala. In potem sem našla oglase na avantura.mobi, moški, samski moški za flirt, saj sama ne vem zakaj ampak v oči mi je padlo ime MARE. Ne da bi razmišljala sem vzela telefon in poslala sms sporočilo s ključno besedo. Sama sebi sem se smejala, naivnost pa takšna saj mi še odgovoril ne bo. Pa mi je, in to takoj. Vprašal je po mojem imenu, kdo sem in od kje in kar naenkrat sva se zapletla v pogovor. In kava je bila že mrzla, ko sem ugotovila, da bi moralo biti kosilo že kuhano jaz pa še vedno sedim, in pišem in uživam kot že dolgo ne. V vsakem trenutku je vedel, kaj mora napisati da mu bom pisala še in še.
Samski pravi da je, in da potrebuje žensko, da pogreša žensko in nežnosti zato se j epriavil na avatura.mobi, da pogreša nežnosti. Oh kako sem ga razumela, kaj bi dala da se me dotakne. Smešno se mi je zdelo, saj ga tudi poznala nisem pa sem si ga tako zelo želela. Vprašal me je kako imam urejeno mucko, in sem mu brez sramu opisala najbolj intimne dele, brez zadržkov. Obnorel me je. Roka je kar sama drsela po telesu, v tem svetu   fantazij sva bila popolnoma ubrana, popoln par, nežen in strasten hkrati. Ko sem brala njegove besede, sem prvič v življenju čutila kako se prebuja moje telo, kako se prebuja vsaka celica posebej. Moji živčni končiči so trepetali oh kako popolni so bili ti dotiki, pa niti ob meni ni bil.  V tem svetu iluzije, v virtualnem svetu sem se počutila popolno. Bila sem vlažna bila sem vroča in lahko sem si predstavljala kako rije po meni, kako čutim na sebi težo njegovega telesa. In v sebi trdo žezlo, ki me vodi bližje in bližje popolnega orgazma. Bila sem njegova in on je bil moj. Popoln trenutek.
In potem sem se poslovila, čakalo je delo. Ampak sem vedela, jutri ga spet poiščem, popolnega neznanca, za še en popoln začetek dneva.


Nikoli ga ne bom vprašala, če je resničen. Nikoli se ga ne bom dotaknila, ne želim še enega razočaranja. Želim samo, da je tam zame, da mu lahko pišem, ko si ga poželim. Preveč popoln je, da bi tvegala.

Pojdi nazaj

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki